Liquidambar Styraciflua Worplesdon Leiamberboom

€119,95
Beschikbaarheid: Op voorraad (30)
Levertijd: 8-12 werkdagen

De Lei-Amberboom is een prachtige boom. De stam van de boom is gegroefd en heeft iets weg van kurk. In de zomer frisgroen blad heeft en in de herfst zal verkleuren naar schitterende herfstkleuren. Wanneer de bladeren na de herfst van de boom zijn gevallen heeft u zeker nog iets schitterends in uw tuin staan door de ietswat robuuste uitraling van de stam.

De Lei Amberboom "Worplesdon"  is compact van groei en wordt wanneer men deze niet zou snoeien niet hoger dan 10 a 12 meter. De Lei Amberboom heeft puntige bladeren

Wanneer wij deze boom leveren zullen de rekken nog verder moeten dicht groeien, het is daarom van belang dat u de eerste jaren voor een grotere dichtheid de uitstekende takken  in het rek bindt. Takken die in de weg zitten kan u snoeien. Het inbinden van de takken liever niet ijzerdraad, maar met kunststof binddraad (zonder ijzer). 

U kunt de Lei Amberboom zowel in de zomer als in de winter snoeien . Wanneer u in de zomer gaat snoeien doe dit dan op een bewolkte dag, zodat de wonden en bladeren niet verbranden. 

Van november tot en met maart leveren wij deze als wortelgoed. Na 31 maart is wortelgoed niet meer te bestellen. Wel kan u dan nog de pot geteelde bomen bestellen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen